Hi there! Enkel A Bloc members hebben toegang tot onze gerechten. Nog geen A Bloc Member? Haast je dan snel naar onze membership pagina!
Verder lezen?
Deze pagina is exclusief voor onze surplace en a bloc leden.
BENODIGDHEDEN
voor 4 personen
300 g volkoren penne
500 gr zalmfilet, zonder vel
400 g verse spinazie
150 g ricotta
1 citroen
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
Peper en zout
Verse dille (optioneel)

BEREIDING
1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Bak de zalmfilets in olijfolie, 3-4 minuten per kant. Neem de zalmfilets uit de pan en versnijd ze in grove stukken. Deze worden dan straks gemengd met de pasta.
3. Fruit in dezelfde pan de knoflook, voeg spinazie toe en laat slinken.
4. Meng ricotta met citroenrasp, -sap, peper en zout.
5. Giet de pasta af, meng met spinazie, zalm en de citroen-ricotta.
6. Werk af met verse dille.
Leuke tip:
Je kunt de pasta lauw of koud meenemen als lunchsalade voor het hele gezin! Een echte win win dus.