Hi there! Onze recepten zijn enkel beschikbaar voor onze A Bloc Members. Zij betalen een jaarlijkse fee om member te zijn. Wil je ook graag A Bloc toegang tot alles? Ga dan snel naar onze membership pagina.
Verder lezen?
Deze pagina is exclusief voor onze surplace en a bloc leden.
BENODIGDHEDEN
voor 4 personen
2 grote zoete aardappels, in blokjes
1 rode ui, in partjes
1 blik linzen, uitgelekt
100 g feta, verkruimeld
2 el pompoenpitten
2 el olijfolie
1 tl paprikapoeder
1 tl komijnpoeder
Peper en zout
Verse peterselie
BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Meng zoete aardappel, ui, linzen, olijfolie, paprikapoeder, komijn, peper en zout op een bakplaat.
3. Rooster 25-30 min tot de aardappel gaar is.
4. Strooi feta en pompoenpitten erover, zet nog 5 min in de oven.
5. Bestrooi met verse kruiden.
Leuke tip:
Maak extra en neem de restjes koud mee als snelle lunch of vulling voor een wrap!
De foto van dit recept is gegenereerd door Canva. We zouden heel graag opnieuw samenwerken met een professionele fotograaf. Maar momenteel moeten we budgettaire doordachte keuzes maken. Toch willen we jullie niet onthouden van Jolien haar lekkere gerechtjes.